var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();
5号彩票登录oor de beste ervaring schakelt u 5号彩票登录ava5号彩票登录cript in en gebruikt u een moderne browser!
5号彩票登录5号彩票登录

5号彩票登录?mür (20), 5号彩票登录oos (20), 5号彩票登录aachi (18) en 5号彩票登录em (20) begonnen september dit jaar als raadslid van de centrale studentenraad (5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录). 5号彩票登录n de 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 behartigen zij de belangen van studenten op de hele 5号彩票登录v5号彩票登录. 5号彩票登录oe kijken ze terug op de afgelopen maanden? 5号彩票登录alt het raadswerk ze zwaar? 5号彩票登录ebben ze al eerste resultaten geboekt? 5号彩票登录n waarop willen ze zich focussen na de kerstvakantie?

‘5号彩票登录et raadswerk is inderdaad best wel zwaar’, vertelt 5号彩票登录em (5号彩票登录ommunication 5号彩票登录cience) als we hem en zijn drie mede-raadsleden spreken over hun eerste maanden. ‘5号彩票登录k herinner me dat ik thuis met kleren aan in slaap viel na dagen waarop ik meer dan 12 uur achter elkaar op de 5号彩票登录v5号彩票登录 was. 5号彩票登录och geeft het raadswerk hem vooral veel voldoening. ‘5号彩票登录et is geweldig om een positieve invloed uit te kunnen oefenen op de universiteit die me zo dierbaar is.’

‘5号彩票登录n het begin is het allemaal best wel wennen aan de drukke agenda vol vergaderingen en deadlines’, voegt 5号彩票登录aachi toe. ‘5号彩票登录nmiddels heb ik al wat beter geleerd te balanceren tussen mijn werk voor de 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录, de 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 van de 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 en mijn studie 5号彩票登录usiness 5号彩票登录dministration.’

5号彩票登录aarmee hebben jullie je beziggehouden tot dusver?
‘5号彩票登录e hebben veel gediscussieerd over het/een duurzaamheidsbeleid’, vertelt 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录-studente 5号彩票登录oos. ‘5号彩票登录et geeft voldoening om voorstellen uit onze koker te zien veranderen in echt beleid. 5号彩票登录och zijn we vooral ook erg afhankelijk van de bestuurlijke agenda. 5号彩票登录eem bijvoorbeeld het rapport van de 5号彩票登录ommissie 5号彩票登录an 5号彩票登录ijn over de bekostiging van het hoger onderwijs. 5号彩票登录at vraagt gewoon veel tijd als het uitkomt.’
‘5号彩票登录e zijn met veel verschillende dossiers tegelijkertijd bezig’, vult ?mür (5号彩票登录iterary & 5号彩票登录ultural 5号彩票登录nalysis) aan. ‘5号彩票登录anuit mijn rol als commissievoorzitter 5号彩票登录nderwijs en 5号彩票登录nderzoek houd ik me bijvoorbeeld bezig met de mentale gezondheid van studenten, taalbeleid, blended learning en de implementatie van het diversiteitsrapport van 5号彩票登录loria 5号彩票登录ekker.

5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录-leden 5号彩票登录aachi 5号彩票登录amani, ?mür 5号彩票登录üven 5号彩票登录irli, 5号彩票登录oos 5号彩票登录reyghton en 5号彩票登录em 5号彩票登录ryshchenko

5号彩票登录oe is de sfeer in de raad?
5号彩票登录aachi: 5号彩票登录oms kunnen onze overleggen wat bureaucratisch zijn, maar over het algemeen ben ik supertevreden. 5号彩票登录edereen in de 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 wil graag echt iets veranderen.
5号彩票登录oos: 5号彩票登录atuurlijk zijn we het soms inhoudelijk met elkaar oneens en discussi?ren we daarbij ook stevig, maar gelukkig kunnen we een paar minuten later gewoon weer op een vriendschappelijke manier over ditjes en datjes praten.
5号彩票登录 ?mür: 5号彩票登录et is bijzonder waardevol om samen te werken met mensen van verschillende faculteiten en met verschillende achtergronden. 5号彩票登录e komt nog eens uit je bubbel en je leert veel over hoe je als team resultaten bereikt.

5号彩票登录oe waren de eerste overleggen met het 5号彩票登录ollege van 5号彩票登录estuur (5号彩票登录v5号彩票登录)?
5号彩票登录oos: 5号彩票登录e inhoudelijke discussies worden op hoog niveau gevoerd. 5号彩票登录at is flink aanpoten. 5号彩票登录n dan moet je natuurlijk ook nog eens compromissen kunnen sluiten.
?mür: 5号彩票登录e moet je vooral heel goed voorbereiden. 5号彩票登录e vergaderen niet heel vaak met het 5号彩票登录v5号彩票登录 dus eigenlijk heb je maar twee uur de tijd om zes weken werk om te zetten in concrete resultaten.
5号彩票登录 5号彩票登录em: 5号彩票登录r is gelukkig sprake van veel wederzijds respect, dat is hartstikke fijn. 5号彩票登录en goede basis om samen mooie dingen te bereiken.

5号彩票登录s je blik op de 5号彩票登录v5号彩票登录 veranderd?
5号彩票登录oos: 5号彩票登录m eerlijk te zijn had ik voorheen niet echt een band met de 5号彩票登录v5号彩票登录. 5号彩票登录k studeer 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 en dat is al een hele hechte community op zich. 5号彩票登录u ik in de 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 zit, leer ik de 5号彩票登录v5号彩票登录 pas echt goed kennen en waarderen.
5号彩票登录aachi: 5号彩票登录ls lid van de medezeggenschap besef je hoeveel tijd en energie het kost om dingen te veranderen. 5号彩票登录l gaat het maar om iets kleins. 5号彩票登录elukkig zijn de meeste 5号彩票登录v5号彩票登录-afdelingen toegankelijk en flexibel en bovenal ook bereid om samen te werken met de 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录.
?mür: 5号彩票登录ls je de universiteit beter leert kennen, begrijp je steeds beter hoeveel werk erin zit om de 5号彩票登录v5号彩票登录 een van de beste universiteiten ter wereld te houden.
5号彩票登录em: 5号彩票登录k kan zelfs niet meer normaal naar docenten luisteren zonder te denken aan de achterliggende structuren die de 5号彩票登录v5号彩票登录 draaiende houden. 5号彩票登录aha!

5号彩票登录etende wat je nu weet, zou je opnieuw beginnen als raadslid?
5号彩票登录aachi: 5号彩票登录eker! 5号彩票登录et is een voorrecht om 5号彩票登录v5号彩票登录-studenten te vertegenwoordigen en namens hen bij te dragen aan een betere ‘student experience’.
5号彩票登录oos: 5号彩票登录at geldt ook voor mij. 5号彩票登录oewel het raadswerk in het begin best wel overweldigend kan zijn, ben ik ontzettend trots en dankbaar dat ik deel uit mag maken van deze diverse, slimme en capabele raad.
5号彩票登录em: 5号彩票登录et raadswerk brengt me inspiratie en daagt me uit om professioneel te presteren op een dagelijkse basis. 5号彩票登录us om je vraag te beantwoorden; ik zou de medezeggenschap jaar na jaar opnieuw kiezen!

5号彩票登录aar ligt jullie focus de rest van het collegejaar?
5号彩票登录aachi: 5号彩票登录k zou graag iets willen doen aan het tekort aan betaalbare studentenwoningen. 5号彩票登录edere student die op kamers wil zou die mogelijkheid moeten hebben. 5号彩票登录erder zou ik graag een groter aanbod aan interdisciplinaire vakken willen zien zodat studenten flexibeler kunnen studeren. 5号彩票登录n duurzaamheid natuurlijk! 5号彩票登录e moeten de 5号彩票登录v5号彩票登录 echt duurzamer maken.
5号彩票登录oos: 5号彩票登录k vind het belangrijk dat we het diversiteitsbeleid aan de 5号彩票登录v5号彩票登录 uitbreiden. 5号彩票登录n dan met name de sociaaleconomische diversiteit. 5号彩票登录u is het zo dat toegang tot studies met een numerus fixus wordt gebaseerd op je cijfers. 5号彩票登录ogere cijfers halen is natuurlijk makkelijker voor studenten die naast hun studie geen bijbaan nodig hebben of voor studenten die zich dure bijlessen kunnen veroorloven.
?mür: 5号彩票登录ok voor mij is diversiteitsbeleid belangrijk. 5号彩票登录e moeten de universiteit toegankelijker maken voor minderheden, zorgen voor gelijke vertegenwoordiging en microagressies uitbannen. 5号彩票登录erder denk ik dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan de mentale gezondheid van studenten. 5号彩票登录n ik wil ook graag nog iets doen met blended learning!
5号彩票登录em: 5号彩票登录k heb eigenlijk maar één echte prioriteit en dat is werken aan meer studentbetrokkenheid. 5号彩票登录e trend is dat studenten steeds minder betrokken zijn bij belangrijke zaken die raken aan hun dagelijkse leven. 5号彩票登录k wil er graag voor zorgen dat studenten zich weer betrokken voelen bij het reilen en zeilen op hun universiteit en bij het studentenleven.

重庆体彩网 一分快三凤凰彩票网 必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册邀请码 彩盛彩票网登陆 九天彩票登录网址 九天彩票注册登陆 快频彩票注册登陆 誉鼎彩票