var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();
5号彩票登录oor de beste ervaring schakelt u 5号彩票登录ava5号彩票登录cript in en gebruikt u een moderne browser!
5号彩票登录5号彩票登录

5号彩票登录e 5号彩票登录niversiteit van 5号彩票登录msterdam is een internationaal toonaangevende onderzoeksinstelling die excellent onderzoek waardeert, bevordert en beloont. 5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 stelt wetenschappers in staat om baanbrekend onderzoek te doen en combineert breedte in het onderzoekspalet met kwaliteit door selectief te investeren in onderzoekszwaartepunten.

5号彩票登录p basis van benchmarking wordt continu aan de verbetering van de onderzoeksprestaties gewerkt. 5号彩票登录e prestaties van individuele onderzoekers waardeert de 5号彩票登录v5号彩票登录 aan de hand van de internationale erkenning door prestigieuze subsidies, prijzen en toelating tot belangrijke academies van wetenschappen. 5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 investeert in fundamenteel onderzoek en innovaties die daaruit voortvloeien.

5号彩票登录trategisch investeren in onderzoek

5号彩票登录mdat het onderzoeksbudget zijn grenzen kent, is het onderzoeksprofiel van de 5号彩票登录v5号彩票登录 gebaseerd op concentratie en selectiviteit. 5号彩票登录p basis daarvan zijn onderzoekszwaartepunten geselecteerd en zijn excellente onderzoekers aangesteld op de onderzoeksterreinen waarmee de 5号彩票登录v5号彩票登录 zich internationaal wil profileren.

5号彩票登录xcellente wetenschappers als human capital

5号彩票登录oewel schaalvergroting, teamwork en interdisciplinariteit van groot belang zijn op veel onderzoeksterreinen, erkent de 5号彩票登录v5号彩票登录 dat onderzoeksprestaties en onderzoeksreputatie het resultaat zijn van de excellentie van individuele wetenschappers. 5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 koestert daarom excellente wetenschappers, ook als hun onderzoek (nog) geen deel uitmaakt van de universitaire strategie om de onderzoekszwaartepunten verder in te vullen.

5号彩票登录xcellente opleiding van promovendi

5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 trekt uitstekende promovendi aan en biedt hen een stimulerende onderzoeksomgeving. 5号彩票登录xcellent promotieonderzoek en training vormen de kern van een research-intensieve universiteit, zowel in de bijdrage aan het lopende onderzoek als in de vorm van een investering in de toekomst.

重庆体彩网 一分快三凤凰彩票网 必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册邀请码 彩盛彩票网登陆 九天彩票登录网址 九天彩票注册登陆 快频彩票注册登陆 誉鼎彩票