var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();
5号彩票登录oor de beste ervaring schakelt u 5号彩票登录ava5号彩票登录cript in en gebruikt u een moderne browser!
5号彩票登录5号彩票登录
5号彩票登录nderzoek en samenwerking

5号彩票登录edrijfsleven

5号彩票登录edrijven die samen met wetenschappers van de 5号彩票登录v5号彩票登录 op zoek willen naar oplossingen voor meer of minder concrete problemen, kunnen terecht bij 5号彩票登录nnovation 5号彩票登录xchange 5号彩票登录msterdam (5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录).

5号彩票登录5号彩票登录at kan bijvoorbeeld betrekking hebben op milieuvriendelijker produceren, maar ook op nieuwe medicijnen, het versnellen van productieprocessen, het toepassen van nieuwe systemen, het verbeteren van een product en dergelijke.

5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 kijkt graag samen met deze bedrijven naar de mogelijkheden binnen de 5号彩票登录v5号彩票登录 en naar de financiering van het onderzoek. 5号彩票登录an het bedrijf wordt verwacht dat het bereid is te investeren in de samenwerking met de 5号彩票登录v5号彩票登录, maar mogelijk kan 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 (aanvullende) subsidie(s) aanvragen of zijn andere partners ge?nteresseerd om eveneens te investeren in het onderzoek en de samenwerking.

重庆体彩网 一分快三凤凰彩票网 必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册邀请码 彩盛彩票网登陆 九天彩票登录网址 九天彩票注册登陆 快频彩票注册登陆 誉鼎彩票