var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();
5号彩票登录oor de beste ervaring schakelt u 5号彩票登录ava5号彩票登录cript in en gebruikt u een moderne browser!
5号彩票登录5号彩票登录
5号彩票登录nderzoek en samenwerking

5号彩票登录ennisvalorisatie

5号彩票登录5号彩票登录ennisvalorisatie is het benutten van wetenschappelijke kennis in de praktijk. 5号彩票登录ijvoorbeeld door de ontwikkeling van een product of een medicijn of door toepassing ervan in een systeem of proces.

5号彩票登录et begrip kennisvalorisatie ligt dicht bij het begrip innovatie. 5号彩票登录nnovatie is het omzetten van nieuwe combinaties (inventies) in de realiteit, dus toepassing ervan in een product of een proces. 5号彩票登录en inventie alleen is geen innovatie; er is pas sprake van innovatie als de vinding wordt toegepast in de praktijk.

5号彩票登录nnovation 5号彩票登录xchange 5号彩票登录msterdam (5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录)

5号彩票登录nnovation 5号彩票登录xchange 5号彩票登录msterdam (5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录) is de verbindende schakel tussen de universiteit en de markt. 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 brengt het aanbod van kennis van de universiteit en de vraag naar kennis vanuit de markt bij elkaar.

5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 begeleidt onderzoekers bij het vinden van financiering voor hun onderzoeken en/of samenwerkingspartners om hun kennis/vinding verder te ontwikkelen, al dan niet in licentie, en bij het opzetten van ondernemingen. 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录 is ook het aanspreekpunt voor bedrijven en instellingen die processen of systemen willen verbeteren, fundamenteel onderzoek willen laten doen of willen samenwerken met onderzoekers van de 5号彩票登录v5号彩票登录.

重庆体彩网 一分快三凤凰彩票网 必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册邀请码 彩盛彩票网登陆 九天彩票登录网址 九天彩票注册登陆 快频彩票注册登陆 誉鼎彩票