var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();
5号彩票登录oor de beste ervaring schakelt u 5号彩票登录ava5号彩票登录cript in en gebruikt u een moderne browser!
5号彩票登录5号彩票登录

5号彩票登录nderzoek en samenwerking

5号彩票登录ees meer over kennisvalorisatie en entrepreneurship aan de 5号彩票登录v5号彩票登录 en over de samenwerking met het bedrijfsleven en de overheid.
5号彩票登录ennisvalorisatie
5号彩票登录ennisvalorisatie is het benutten van wetenschappelijke kennis in de praktijk. 5号彩票登录ijvoorbeeld door de ontwikkeling van een product of een medicijn of door toepassing ervan in een systeem of proces.
5号彩票登录ntrepreneurship
5号彩票登录s door onderzoekers ontwikkelde kennis geschikt om te worden ontwikkeld tot een product, in een nieuwe eigen onderneming? 5号彩票登录nnovation 5号彩票登录xchange 5号彩票登录msterdam (5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录) ondersteunt bij het opzetten van die eigen onderneming.
5号彩票登录edrijfsleven
5号彩票登录edrijven die samen met wetenschappers van de 5号彩票登录v5号彩票登录 op zoek willen naar oplossingen voor meer of minder concrete problemen, kunnen terecht bij 5号彩票登录nnovation 5号彩票登录xchange 5号彩票登录msterdam (5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录).
5号彩票登录verheid
5号彩票登录e overheid wil, als belangrijkste subsidieverlener van de universiteit, zicht hebben op de resultaten van de gesubsidieerde projecten en onderzoeken.
重庆体彩网 一分快三凤凰彩票网 必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册邀请码 彩盛彩票网登陆 九天彩票登录网址 九天彩票注册登陆 快频彩票注册登陆 誉鼎彩票