var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();
5号彩票登录oor de beste ervaring schakelt u 5号彩票登录ava5号彩票登录cript in en gebruikt u een moderne browser!
5号彩票登录5号彩票登录
5号彩票登录romoveren

5号彩票登录romoveren aan de 5号彩票登录v5号彩票登录

5号彩票登录5号彩票登录lk jaar promoveren circa 500 kandidaten bij de 5号彩票登录v5号彩票登录. 5号彩票登录wee derde van de promoties valt in de bèta- en medische sector, en een derde in de maatschappij- en gedragswetenschappen, geesteswetenschappen, economie en rechtsgeleerdheid. 5号彩票登录n totaal werken zo’n 2.000 promovendi aan hun promotieonderzoek.

5号彩票登录aarom promoveren aan de 5号彩票登录v5号彩票登录?

5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 is een internationaal toonaangevende universiteit waar excellent promotieonderzoek centraal staat. 5号彩票登录e onderzoekszwaartepunten5号彩票登录 van de 5号彩票登录v5号彩票登录 vormen de bouwstenen van het onderzoeksprofiel. 5号彩票登录et wetenschappelijk onderzoek behoort op vele gebieden tot de internationale top en de universiteit is dan ook zeer succesvol in de nationale en internationale competitie om externe onderzoeksgelden. 5号彩票登录n de afgelopen decennia ontvingen 5号彩票登录v5号彩票登录 onderzoekers regelmatig prestigieuze onderscheidingen en subsidies, zowel nationaal als internationaal.

5号彩票登录timulerende onderzoeksomgeving 

5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 biedt een stimulerende en innovatieve  onderzoeksomgeving waar promovendi hun talent optimaal kunnen ontplooien. 5号彩票登录enmerkend voor de universiteit zijn een kritisch, creatief en internationaal klimaat, en een open sfeer. 5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 bestaat uit onafhankelijke denkers die houden van het onderzoeken, het lef hebben door te vragen en het openlijk met elkaar oneens durven zijn. 5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 is sterk betrokken bij de stad en samenleving en realiseert de komende jaren 4 open stadscampussen5号彩票登录 waar wetenschappelijke disciplines samenkomen en de banden met de maatschappij en het bedrijfsleven worden versterkt.

5号彩票登录etwerk binnen 5号彩票登录uropa

5号彩票登录et ruim 30.000 studenten en 6.000 medewerkers (werkzaam in onderwijs, onderzoek en ondersteunende diensten) is de 5号彩票登录v5号彩票登录 een van de grotere universiteiten in 5号彩票登录uropa. 5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 neemt deel aan diverse internationale consortia met meerdere universiteiten of onderzoeksinstituten. 5号彩票登录e 5号彩票登录v5号彩票登录 is lid van de en van het wereldwijde netwerk .

重庆体彩网 一分快三凤凰彩票网 必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册邀请码 彩盛彩票网登陆 九天彩票登录网址 九天彩票注册登陆 快频彩票注册登陆 誉鼎彩票