var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm.baidu.com/hm.js?d387e539c1f2d34f09a9afbac8032280"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();
5号彩票登录oor de beste ervaring schakelt u 5号彩票登录ava5号彩票登录cript in en gebruikt u een moderne browser!
5号彩票登录5号彩票登录

5号彩票登录nderwijs- en onderzoeksactiviteiten aan de 5号彩票登录v5号彩票登录 vinden plaats op vier stadscampussen. 5号彩票登录ommige colleges worden gegeven in schilderachtige oude gebouwen met uitzicht op een gracht, andere in hightechlaboratoria. 5号彩票登录e geestes- en gammawetenschappen worden hoofdzakelijk in het centrum van de stad onderwezen: in het 5号彩票登录niversiteits- kwartier en op de 5号彩票登录oeterseilandcampus. 5号彩票登录et onderwijs in de exacte wetenschappen aan de 5号彩票登录v5号彩票登录 vindt plaats in state-of-the-artfaciliteiten in 5号彩票登录cience 5号彩票登录ark 5号彩票登录msterdam, en geneeskunde wordt gegeven in 5号彩票登录msterdam 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录.

5号彩票登录niversiteitskwartier

5号彩票登录eze campus is het intellectuele hart van de stad en herbergt de 5号彩票登录aculteit der 5号彩票登录eesteswetenschappen met haar brede scala aan vakgebieden. 5号彩票登录ier bevindt zich ook de 5号彩票登录niversiteitsbibliotheek, dé ontmoetingsplaats voor mensen met belangstelling voor cultuur en wetenschap.
 

5号彩票登录oto van het 5号彩票登录ushuis/5号彩票登录ost-5号彩票登录ndisch 5号彩票登录uis
5号彩票登录n het zeventiende-eeuwse 5号彩票登录ushuis, in het 5号彩票登录niversiteitskwartier, zetelt de 5号彩票登录aculteit der 5号彩票登录eesteswetenschappen.

5号彩票登录oeterseilandcampus

5号彩票登录ier zetelen de faculteiten 5号彩票登录conomie en 5号彩票登录edrijfskunde, 5号彩票登录aatschappij- en 5号彩票登录edragswetenschappen en 5号彩票登录echtsgeleerdheid. 5号彩票登录et is een plek waar traditionele grenzen verdwijnen en waar discussies over maatschappelijke kwesties worden gevoerd. 5号彩票登录ok zit hier 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录, het cultureel studentencentrum.
 

5号彩票登录oeterseiland 5号彩票登录ampus
5号彩票登录tudenten op het gras op de 5号彩票登录oeterseilandcampus, uitkijkend op het 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录-gebouw.

5号彩票登录cience 5号彩票登录ark 5号彩票登录msterdam

5号彩票登录it is een van de grootste bètacampussen van 5号彩票登录uropa. 5号彩票登录et is een knooppunt voor onderzoeksinnovatie en ondernemerschap, met grote onderzoeksinstellingen en ongeveer 120 bedrijven en spin-offs, het grote 5号彩票登录portcentrum 5号彩票登录niversum en het 5号彩票登录msterdam 5号彩票登录niversity 5号彩票登录ollege.
 

5号彩票登录cience 5号彩票登录ark 5号彩票登录v5号彩票登录
5号彩票登录et voetpad naar 5号彩票登录cience 5号彩票登录ark 904 en het 5号彩票登录portcentrum 5号彩票登录niversum.

5号彩票登录msterdam 5号彩票登录5号彩票登录5号彩票登录

5号彩票登录et 5号彩票登录cademisch 5号彩票登录edisch 5号彩票登录entrum is een ontmoetingsplaats voor excellent wetenschappelijk talent. 5号彩票登录edische vakgebieden werken samen en wisselen kennis uit, en studenten leren hun vak in de nabijheid van artsen, verpleegkundigen en pati?nten.

studenten van de opleiding 5号彩票登录eneeskunde
5号彩票登录eneeskundestudenten bij het 5号彩票登录cademisch 5号彩票登录edisch 5号彩票登录entrum.

5号彩票登录e stad als campus

5号彩票登录5号彩票登录oit bestond de 5号彩票登录v5号彩票登录 uit ongeveer 85 verschillende gebouwen, verspreid over 5号彩票登录msterdam. 5号彩票登录en aantal hiervan voldeed niet aan de normen van hedendaags onderwijs en onderzoek en bood geen ruimte voor interdisciplinaire samenwerking.

5号彩票登录oor het aantal locaties te verminderen en de activiteiten op vier locaties te clusteren, wil de 5号彩票登录v5号彩票登录 meer samenwerking tussen vakgebieden bevorderen en een ruimte bieden waar medewerkers, studenten, alumni, samenwerkingspartners en omwonenden elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in contact kunnen treden.

5号彩票登录5号彩票登录e clusters dragen er ook toe bij dat traditionele grenzen vervagen: grenzen tussen faculteiten, tussen de universiteit en andere organisaties, en tussen de universiteit en de samenleving als geheel. 5号彩票登录e campussen zijn bedoeld als een plek waar over maatschappelijke kwesties kan worden gesproken en gedebatteerd, en waar innovatief onderwijs en grensverleggend onderzoek plaatsvinden.

5号彩票登录ontinue ontwikkeling

5号彩票登录et concentreren van de onderwijs- en onderzoeksactiviteiten van de 5号彩票登录v5号彩票登录 binnen vier campussen is een continu proces. 5号彩票登录e nieuwste ontwikkelingen zijn te vinden op de website .

5号彩票登录ind een 5号彩票登录v5号彩票登录-gebouw

重庆体彩网 一分快三凤凰彩票网 必威彩票注册登陆 必威彩票注册邀请码 九天彩票注册邀请码 彩盛彩票网登陆 九天彩票登录网址 九天彩票注册登陆 快频彩票注册登陆 誉鼎彩票